Vill eller kan du inte av något skäl själv göra jobbet kan du skicka eller lämna materialet till mig.

Börja med att skicka bilder och en beskrivning på det du vill ha gjort. En telefonkontakt är också bra så vi inte missförstår varandra. Jag avgöra då om det är något jag kan ta på mig att utföra. Vi kommer överens om ett fast pris för jobbet exklusive frakt innan du lämnar jobbet till mig. Du betalar innan du hämtar ut materialet.
Jag kan inte lämna några garantier på legojobben utan du får själv avgöra om jag har bättre möjlighet att lyckas än om du själv gör jobbet. Du lämnar alltså dina reparationer på egen risk men skulle jag mot förmodan inte lyckas behöver du givetvis inte betala något.

Jag började jobba med och sälja Techno-Weld 1997. Mest har det varit för eget hobbybruk när jag renoverat några gamla japanska motorcyklar. En del jobb för vänner och bekanta har det också blivit genom åren. Jag använder en Primusbrännare med några olika munstycken för gasol samt en Dillon MKIII för acetylen/syrgas. Några 100 reparationer och oräkneliga kontakter med kunder har gett en hel del insikt om hur metoden fungerar.

Jag har också lite kontakter ute i landet med kunder som kan ta legojobb, hör av dig så försöker jag förmedla kontakt med lämplig reparatör.

Det här är en bromsljuskontakt till en Volvo PV från 50-talet. Hållaren hade spruckit runt om och någon ny lär inte gå att få tag i.

Johan från Årsta lät mig lägga ett förband runt hela hållaren som är ca 15 mm i diameter. Nu lär den hålla i ytterligare 50 år. Kostnad 350 kr exkl frakt.